«Batman» og «Saints Row» til Origin

EAs nettbutikk får storfint besøk.

28. oktober 2011 10:19

I går kunngjorde EA at man har blitt enige om distribusjon av titler fra Warner Bros. Interactive, THQ og Capcom til nettbutikken Origin.

De første storspillene som blir inkludert i Origin-vareutvalget i løpet av november, er «Batman: Arkham City» fra Warner, og THQs «Saints Row: The Third».

Sistnevnte slippes på andre plattformer 18. november, mens Batman-spillet kom i forrige uke.

Seks millioner Origin-brukere

- Siden lanseringen har vi hatt en overveldende støtte fra både utgivere og utviklere, og de har anerkjent Origin som en mulighet til å tilby mer av sitt innhold til kunder fra hele verden, sier EAs David De Martini, visepresident for Origin-satsningen.

- Vi er glade over å kunne ønske Warner Bros. Interactive Entertainment, THQ og Capcom velkomne, som de første utgiverne som vil tilby sine spill på Origin.

Steam-konkurrenten melder at de nå har over 100 pc-titler å tilby i Origin-menyene, og at seks millioner brukere har registrert seg siden tjenesten lanserte tidligere i år.

Origin var på de flestes lepper i går, i hvert fall hos dem som prøvde å spille «Battlefield 3» på pc. Det var store problemer med å aktivisere spillet via Origin, noe som er påkrevd, samme dag som storspillet ble lansert i Norge.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3