«Bad Company 2»-demo ute på Xbox 360

Samme dag som PC-betaen braker løs, får også Xbox 360 servert en smakebit av «Battlefield: Bad Company 2».

28. januar 2010 12:55

Demoen er nettopp slengt ut på Xbox Live, og dermed får også 360-eiere mulighet til å teste DICE sitt kommende skytespill.

Sony fikk før jul en eksklusiv betatest på PS3, da med et kart kalt Arica Harbor. 360-demoen er forresten tidsbegrenset. Etter 25. februar tas den ned fra LIVE, så test deg ferdig med «Battlefield: Bad Company 2» nå mens du har sjansen.

Les også: Våre inntrykk fra PS3-betaen.

Om du vil legge til demoen i nedlastingskø klikker du her og logger på med LIVE-ID’en din. Du finner da filen under aktive nedlastinger i konsollmenyen din neste gang du skrur på Xbox’en din.

DICE begynte å friste i går, og forespeilet en stor nyhet som ikke var iPad-relatert. I dag kom beskjeden om denne multiplayerdemoen til 360 på Twitteren til DICE.

Senere i dag sparkes også en PC-betatest av spillet i gang, og det er det samme miljøet du finner i denne betaen som i 360-demoen, nemlig Port Valdez – inspirert av kalde, snørike Alaska. Her foregår de intense kampene i snødekte landskap ved oljeinstallasjoner.

Les mer om PC-betaen her.

Xbox 360-demoen er 1,35 GB stor, mens den lukkede betatesten for de som har forhåndsbestile PC-versjonen braker løs i ettermiddag.

«Battlefield: Bad Company 2» lanseres 4. mars til PlayStation 3, Xbox 360 og PC.

Video fra Port Azur-kartet i «Bad Company 2»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3