Stjerneregissør ville lage «Gears of War»-film

Nylig avdøde Tony Scott var svært interessert.

22. august 2012 13:13

(PressFire.no): Sist helg ble den britiske stjerneregissøren Tony Scott funnet død i Los Angeles.

Han etterlot seg en omfattende filmografi, hvor storutgivelsene «Top Gun», «Enemy of the State» og «Man on Fire» var blant høydepunktene. Filmskaperen regnes blant annet for å ha gitt Tom Cruise sitt store gjennombrudd.

I går ble det også klart at den nylig avdøde regissøren hadde vist stor interesse for å regissere «Gears of War»-filmatiseringen.

- Da vi i New Line Cinema sikret rettighetene til «Gears of War» så hadde han fryktelig lyst til å regissere den, og jaget prosjektet intenst, skriver selskapets tidligere visepresident for produksjon, Jeff Katz, på Twitter

Utviklingshelvete

Katz fortsetter med å beskrive overføringen av den populære skyteserien som en tur i «Ridley»-aktig territorie».

Det er en referanse til Scotts bror, som har blitt legendarisk å ha utformet storfilmer som «Blade Runner», «The Gladiator» og nylige «Prometheus»

Han har også fått støtte av spillseriens sjefsdesigner, Cliff Bleszinski. 

- Jeg husker møtet, han hadde en videopresentasjon og alt, og fortalte historier om å spille inn «Man on Fire» i Mexico, skrev Bleszinski som svar på mikrobloggingsnettstedet, og understreket Scotts interesse for jobben.

Filmatiseringen har stått og hevet siden 2008, og designeren beskrev prosjektet som i «utviklingshelvete» under et intervju i fjor.

Det er altså ikke endelig at filmen engang kommer.

- Jeg tar heller en film som er flott og tro til serien enn en film som suger. Faktisk så tar jeg heller ingen film enn en film som suger, fortalte Bleszinski i intervjuet.

Til gjengjeld blir det garantert flere spill i serien. «Gears of War: Judgment» er allerede under utvikling hos polske People Can Fly, som utgiverne Epic Games nettopp kjøpte

Toppbildet i denne saken tilhører Stella Pictures.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3