«Assassin’s Creed II: Discovery» til iPhone

Nintendo DS-spillet kommer også på iPhone og iPod Touch.

10. september 2009 14:00

Ubisoft kunne på Apples’ «It’s Only Rock n’ Roll»-arrangement i San Francisco i går, avsløre at spillet «Assassin’s Creed II: Discovery» vil komme til iPhone og iPod Touch.

Spillet er et plattformspill med snikeelementer i 2D, og vil slippes på Apples’ App Store samme dag som konsollversjonene av «Assassin’s Creed II» lanseres i november.

iSSASSIN'S CREED

iPhone- og iPod Touch-versjonen av spillet skal være ganske lik Nintendo DS-versjonen.

Men det vil også inkludere en egen kamerafunksjon hvor du kan ta bilde av folk som du kan putte på etterlyst-plakater rundt omkring i spillet.

Assassin’s Creed har blitt et av de største merkenavnene i portfolioen til Ubisoft.

Sammen med kortfilmer, tegneserier og spill til nesten samtlige plattformer, ser det ut til at det skal bli vanskelig å unngå å ha hørt om denne merkevaren.

Les også: «Assassin's Creed II»-kortfilmer på vei.

Det enorme salget av iPhone og iPod Touch ser ut til å være en fristelse for spillbransjen som de nå vil prøver å utnytte. Take Two annonserte også nylig at deres tidligere Nintendo DS-eksklusive «Grand Theft Auto: Chinatown Wars» også vil komme til både iPhone og iPod Touch.

Samtidig har flere store spillselskaper uttalt at iPhone og iPod Touch er interessante plattformer. Blant annet har Electronic Arts åpnet et eget studio som fokuserer på iPhone- og iPod Touch-spill.

I «Assassin’s Creed II: Discovery» spiller du en leiemorder i kamp mot Templars. Du må slåss med sverd og kastekniver, og spillet legger opp til snikmord hvor målet er å være så stille som mulig. Handlingen er, som i PS3-, Xbox 360- og PC-versjonene, satt til den italienske renessansen.

«Assassin’s Creed II: Discovery» (Nintendo DS, iPhone, iPod Touch), «Assassin’s Creed: Bloodlines» (PSP) og «Assassin’s Creed II» (PS3, Xbox 360, PC) slippes 20. november.

Se en demonstrasjon av spillet her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3