- «Assassin’s Creed»-filmen blir definitivt noe av

Jobber med manus, sier Hollywood-stjerne.

21. oktober 2013 10:45

(PressFire.no): Det har gått et år siden Ubisoft bekreftet at «Assassins’s Creed» er på vei til kinolerretet. Den tysk-irske Hollywood-stjerna Michael Fassbender, som snart er kinoaktuell i stjernespekkede «The Councelor», ble tidlig knyttet til prosjektet.

Siden da har det vært stille omkring filmen, men nå har Fassbender selv tatt bladet fra munnen:

- Det blir definitivt noe av. Vi holder fortsatt på med å utvikle et manus, sier han i et intervju med The Daily Beast (via Polygon).

- Har ingen «videospill-spiller»

Fassbender skal ha vært entusiastisk for å bli med på prosjektet, men uten å ha spilt spillene selv.

- Jeg hadde hørt om det, men ikke spilt det. Jeg har ikke en videospill-spiller … eh, det er ikke det det heter, sier han til Daily Beast.

Oscar-nomintert forfatter

Ifølge Polygon er det Scott Frank, en av manusforfatterne bak «Minority Report» og denne sommerens «The Wolverine», som fører fortellingen i pennen. Scott er Oscar-nominert for «Out of Sight» fra 1998.

Noen Oscar-nominasjon har ennå ikke kommet i fanget på Michael Fassbender, men skuespilleren har fått mye oppmerksomhet og ros de siste årene for roller i blant andre «Inglourious Basterds», «300», «X-Men: First Class», «Prometheus» og «Shame».

«Assassin’s Creed» skal ha premiere i 2015.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3