«APB» ikke kansellert til 360

PC-versjonen har førsteprioritet, men Real Time Worlds vurderer både 360- og PS3-versjon av «APB».

25. august 2009 12:55

Utvikleren Real Time Worlds avviser at det er hold i ryktene om at Xbox 360-versjonen av «APB» er kansellert.

Strengt tatt er ikke en 360-versjon direkte planlagt i utgangspunktet heller, understreker representanten fra Real Time Worlds som nylig snakket ut om planene.

Les også: Vil du betateste «APB»?

KONSOLLVERSJONER VURDERES

I forbindelse med Edinburgh Interactive Festival, spurte gamingunion.net Community Manager Chris Dye hos Real Time Worlds om Xbox 360-versjonen er avlyst.

- «APB« vil slippes til PC først, i løpet av første kvartal 2010.

- Når vi har sluppet den, så kommer vi til å se på konsollversjoner. Alt er fremdeles åpent for oss, vi har ikke forpliktet oss til noe, sa Dye.

Gamingunion.net liker tydeligvis å få det inn med teskje, og benyttet anledningen til grave om en mulig PS3-versjon med det samme de hadde sjansen.

- Alt er åpent for oss, vi har ingen avtale med Microsoft, Sony eller noen andre. Når PC-versjonen er ute, og det forhåpentligvis blir en stor suksess, så får vi se hvilke tilbud som dukker opp.

«APB», eller «All Points Bulletin», er et onlinespill fra «Crackdown»-utvikleren Real Time Worlds, som skal slippes i begynnelsen av 2010 til PC.

Her er en video hvor utviklerne svarer på spørsmål, hvor de understreker at spillet først kommer til PC før en eventuell konsollversjon vuderes:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3