Vil du betateste «APB»?

Nå kan du søke om betatilgang til Realtime Worlds sitt kommende MMO.

17. august 2009 13:10

Realtime Worlds har nylig startet registreringen til en forestående beta av «APB». Du kan bli med ved å besøke deres hjemmesider.

Etter å ha fullført registreringen, der du blant annet opplyser om alder, sivilstand, PC-kraft og inntekt, opplyser Realtime at de velger ut betatestere som passer deres kriterier.

«APB», eller «All Points Bulletin» som det også er kjent som, utvikles av studioet bak Xbox 360-spillet «Crackdown».

«APB»-BETA OM FÅ UKER?

Så langt er bare PC-versjonen av spillet bekreftet, og det skal utgis av EA tidlig neste år.

Grunnleggeren i Realtime, David Jones, var tidligere i år ute og delte sin misnøye med Microsofts beslutning om å opprette et nytt studio bestående av flere av hans folk.

Ikke bare blir konkurransen om de beste hodene nå stor i en liten by som Dundee, Skottland, men utviklingen av «APB» ble også forsinket, antydet han.

Microsoft dannet Ruffian Games for å sette i gang med «Crackdown 2», et spill som ble presentert på E3 i sommer, og som består av flere folk med bakgrunn fra Realtime.

Les også: «APB» får utgiver.
Les også:
«Crackdown 2»

ble annonsert.
Se også: Konseptskisser og skjermbilder fra «APB».

Eurogamer fikk under E3 nyss om at planene rundt en «APB»-beta innebærer en start i august.

«All Points Bulletin» er et MMO som deler spillerne inn i to fraksjoner, Enforcements og Criminals, der du får store muligheter til å spesialsy spillkarakteren din og danne underfraksjoner.

Les også: Realtime hintet om sitt neste prosjekt.

Forvent at flere nyheter rundt «APB» kommer ut fra GamesCon i Köln som går av stabelen denne uken.

I mellomtiden kan du altså melde din interesse for å bli en av betatesterne på denne siden, og krysse fingrene for at du blir en av de heldige.

Se E3-traileren her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3