Ansetter for nestegenerasjons «Boom Blox»

Utviklerne bak «Boom Blox» søker etter arbeidskraft. Planlegger EA et klossete Xbox 360- og PS3-spill med Steven Spielbergs navn tilknyttet?

26. oktober 2009 10:18

Pusslespillet, som til nå bare har kommet til Wii, kan være i ferd med å utvide horisonten og målgruppen.

EAs utviklere, som til nå har lagd to titler til Nintendo-plattformen på like mange år, samt også har utforsket mobilmarkedet med nedskallerte versjoner av «Boom Blox», ønsker å lage et nytt spill til «neste generasjonskonsollene», i følge jobbutlysningen som Gamasutra har listet opp.

Les også: Vår anmeldelse av «Boom Blox».
Les også:
«Boom Blox Bash Party»

annonsert.

Med nestegenerasjonskonsollene mener nok utvikleren Xbox 360 og PlayStation 3, og ikke etterfølgerne - når disse måtte komme på markedet.

«BOOM BLOX» TIL NATAL OG MOTION CONTROLLER?

Spillet er basert på en idé fra Steven Spielberg, som har en avtale med EA om å utvikle tre spill.

Sammen med EA rullet han ut det første «Boom Blox» til Wii i 2008, mens oppfølgeren «Boom Blox Bash Party» kom i sommer.

En av forbedringene i årets spill er muligeten til å dele egenkomponerte brett via Wii, samt at utviklerne hadde inkludert 400 nye baner.

Dette blir bare spekulasjoner, men kan rekrutteringsfremstøtet fra EAs LA-studio ha sammenheng med Microsofts bevegelsesstyrte Natal og Sonys Motion Controller – begge ventet lansert i 2010?

Spilldesignmessig passer nemlig konseptet i «Boom Blox» perfekt med Natal og Motion Controller.

Les også: - Project Natal i 2010.
Les også: Sonys bevegelsesstyrte nyhet kommer til våren.

Grunnidéen i spillene er at du kaster gjenstander på installasjoner av klosser og bokser, og dermed sørger for ødeleggelse på dominobrikkemåten.

Se trailer fra «Boom Blox Bash Party», det seneste spillet som ble utgitt til Wii i sommer:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3