«Boom Blox Bash Party» annonsert

Og det kommer før du tror.

29. januar 2009 08:52

Steven Spielberg har en avtale med Electronic Arts om å fungere som spilldesigner på tre spill. «Boom Blox» til Wii var det første spillet og var en overraskende bra og kreativ opplevelse.

Nå annonserer EA en oppfølger til «BOOM BLOX» som de kaller «Boom Blox Bash Party». Spillet blir i følge EA en polert utgave av forrige spill med «nye elementer som nye klosser, nye verktøy, ny action (???), nye flerspillermoduser og nye karakterer».

Det kommer med over 400 nye baner som denne gangen også inkluderer baner under vann og verdensrommet.

SPIELBERG MED TOMMELEN OPP

Men kanskje mest interessant blir muligheten for å lage egne og laste ned nye brukergenererte baner fra nettet. Du kan også gi karakter til banene du laster ned.

Spillet har ikke fått noen spesifikk slippdato, men skal være klart for vårslipp.

Spielberg tror på flerspillerdelen:

- «Boom Blox Bash Party» er en vill sosial spillopplevelse. Vi vet familier og venner likte å spille det originale «Boom Blox» sammen, så vi designet en mer eksplosiv flerspilleropplevelse med «Boom Blox Bash Party».

Det sies ingenting om dette spillet inngår i avtalen med EA som involverer tre spill.

Det andre spillet vi vet Spielberg jobber sammen med EA LA om er et actionspill som fokuserer på et "rørende forhold til en kvinne som besitter nøkkelen til flere fremtider".

Noe som for meg høres ut som en krysning mellom «Minority Report» og «Fifth Element». Kodenavnet for spillet er «LMNO» og det utvikles til PS3, Xbox 360 og PC.

Se video fra det originale «Boom Blox»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3