- «Alan Wake: Night Springs» blir et nedlastbart spill

Remedys mystiske «oppfølger» er avslørt.

20. mai 2011 10:41

Sladrehanker har kommet de finske spillutviklerne i Remedy litt i forkjøpet, og har like godt avslørt noen detaljer fra det neste «Alan Wake»-spillet. Remedys Oskari Häkkinen bekreftet at det jobbes med et slikt spill for en ukes tid siden.

Han presiserte samtidig at dette verken dreier seg om et «Alan Wake 2» eller en ny utvidelse til «Alan Wake».

- Dette blir noe som definitivt kommer til å gi mer til Wake-fansen, men like viktig også tilbyr spillere som ikke er familiær med serien sjansen til å hoppe om bord. Resten får vi spare på, sa Häkkinen den gang.

Lekkasjen kommer fra spillnettsiden XBLAfans, som har fått informasjon fra det de betegner som en «ekstremt troverdig kilde». Nettsiden hevder å ha sett skjermbilder fra spillet som får tittelen «Alan Wake: Night Springs».

Spillet skal havne på Xbox LIVE Marketplace, den digitale spillbutikken som tradisjonelt ikke tar mer enn en hundrelapp for nye titler. Planlagt lansering er til høsten. Det passer bra, tatt i betraktning at «Alan Wake»-universet definitivt kler denne årstiden godt.

XBLAfans sier i denne omgang ikke om «Alan Wake: Night Springs» får støtte for Kinect-sensoren, men det skulle ikke overraske enormt om det er tilfelle. Remedy har nemlig tidligere uttrykt interesse for å lære mer om Kinect.

Svaret på dette og mye mer om Remedys neste regner vi med å få servert når E3-spillmessen starter i Los Angeles i begynnelsen av juni.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3