Tabben som avslørte «Dishonored 2»

Forsnakket seg på direkten.

14. juni 2015 14:19
«Dishonored».

(PressFire.no): Det er ikke lenger noen tvil om at «Dishonored» får en oppfølger. Det kritikerroste snikespillet fra 2012 er et godt utgangspunkt for å lage en serie.

Spillet fikk gnistrende tilbakemeldinger, litt nedlastbart påfyll og har på mange måter tatt brodden fra «Thief».

Bethesda skal holde egen pressekonferanse natt til mandag, norsk tid. Den starter klokka 04.00, med en halvtimes oppvarming først – fra klokka 03.30.

Du finner sendingen her.

Dette markerer samtidig tjuvstarten for årets E3-spillmesse i Los Angeles. De øvrige pressekonferansene skjer mandag og tirsdag, og fire av disse blir vist i et livestudio hos PressFire og Dagbladet. Vår sendestart er 17.30, mandag.

Bethesda tok tabben med godt humør.
(Foto: Twitter).
Bethesda tok tabben med godt humør.
(Foto: Twitter).

Samtalen ble sendt direkte på Twitch

Harvey Smith, regissøren bak «Dishonored», var med i en slags generalprøve. Der snakket han blant annet med Arkane Studios-sjef, Raph Colantonio. 

Disse begynte plutselig å diskutere «Dishonored 2», før de ble gjort oppmerksomme på at lyden ble fanget opp og strømmet direkte ut på Twitch. Da var det angivelig to tusen seere, på dette tidspunktet.

Kotaku var blant dem som snappet opp dette. Utgiveren var kjapt ute på Twitter med en selvironisk melding etter at Twitch-glippen var et faktum.

Kommer «Fallout 4» ut allerede
i år?
«»

Mer Fallout 4

Eurogamer har fått bekreftet at «Dishonored»-oppfølgeren blir en del av denne pressekonferansen. Det er usikkert hva, og hvor mye, av spillet som blir vist.

Det er også varslet mer informasjon om «Fallout 4», storspillet som ble annonsert tidligere denne måneden.

Bethesda-briefen vil kanskje gi oss svaret på om «Fallout 4» rekker lansering allerede i år, slik enkelte butikkjeder har hevdet

Denne filmen fanger øyeblikket der «Dishonored 2» nevnes av Bethesda. Stemmene du hører tilhører Todd Howard og Pete Hines, begge i sjefssjiktet hos Bethesda, i tillegg til Harvey Smith («Dishonored»-regissør) og Arkane Studios-sjefen Raphael Colantonio. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3