Snart kan du bygge hus i «Skyrim» - og adoptere barn!

Se den første traileren fra «Hearthfire».

28. august 2012 16:21

(PressFire.no): I dag begynte ryktene å versere, etter at Bethesda-eieren Zenimax hadde vært ute og lagt igjen spor om nytt spillinnhold - kalt «Hearthfire».

Flere spekulerte i at det kunne bety at zombiene ville traske inn i det storslåtte rollespillet. Men det viser seg at neste innholdspakke til «Skyrim» blir en langt mer stueren og barnevennlig affære.

Bygg et hus og hjem

Nå bekrefter en pressemelding, sendt ut i ettermiddag, at den andre store utvidelsen snart kommer til «The Elder Scrolls V: Skyrim».

Som med den forrige dosen ekstrainnhold, «Dawnguard», begynner den nye pakken som Xbox 360-eksklusiv.

Starter på Xbox 360

- «Hearthfire» tillater deg å kjøpe landområder og bygge ditt eget hjem fra grunnen av – alt fra en enkel ettromshytte til et utstrakt boligkompleks, komplett med arsenal, et laboratorie og mer, heter det i pressemeldingen.

Der legges det også vekt på at du får omfattende valgmuligheter når det gjelder måten du ønsker å dekorere huset ditt på – og selvsagt; hvordan du ønsker å beskytte det fra ubudne gjester.

- Du kan også gjøre huset til et hjem ved å adoptere barn, står det i pressemeldingen.

Etter lanseringen av «Dawnguard» i sommer, varte Xbox 360-eksklusiviteten i litt over en måned før pc-spillere fikk fatt i denne utvidelsen. PS3-eiere venter imidlertid fortsatt på «Dawnguard»

Den neste «The Elders Scrolls V: Skyrim»-utvidelsen kommer først til Xbox 360. Datoen å merke seg er 4. september – og pakken vil koste 400 Microsoft-poeng (cirka 30 kroner).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3