Etter «Dawnguard» kommer … «Hearthfire»?

Spor av ny «The Elder Scrolls V: Skyrim»-utvidelse.

28. august 2012 09:21

(PressFire.no): Mens PlayStation 3-eiere fortsatt venter på «Dawnguard», den første store utvidelsen til «The Elder Scrolls V: Skyrim», er det nå funnet spor av det som kan være en ny dose innhold.

«Dawnguard» kom før sommeren - først eksklusivt til Xbox 360, mens pc-spillere kunne få kloa i pakka tidligere denne måneden.

«»

Hva er Hearthfire?

I «Dawnguard» har du valget mellom å bli en blodsuger, eller du kan bygge en karriere som vampyrjeger i stedet. Vår anmelder valgte (selvsagt) førstnevnte.

Venture Beat har fått snusen i at Zenimax, selskapet som eier Bethesda, nå har sikret seg retten til å bruke navnet «Hearthfire» i spillsammenheng.

Navnet har flere betydninger i «The Elder Scrolls»-universet. Dette er hva den niende måneden i kalenderen Tamriel er kalt. 

Venture Beat skriver at denne perioden av «spillåret» også er forbundet med høytiden Tales and Tallows – der svart magi og kommunikasjon med de døde står svært sentralt.

- Ingen kommentar

Blir dette påfyllet til «Skyrim» dominert av zombier på «Undead Nightmare»-vis, slik flere nå spekulerer i?

Zombier er, og har tidligere vært, del av «The Elder Scrolls»-universet, men blir kanskje hovedfokuset for en ny innholdspakke.

I «Red Dead Redemption»-utvidelsen valgte Rockstar å forvandle personer du hadde møtt i historien om til zombier.

Det er en vei Bethesda kan gå videre med sitt massive rollespill. En annen løsning er at du i en slik utvidelse får besøke en helt ny verden for å måle krefter med en vandød hersker.

Bethesda har ikke lyst til å kommentere denne saken overfor Venture Beat.

Her er traileren fra den første utvidelsen til «Skyrim», kalt «Dawnguard» (Xbox 360/pc):

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3