Snøalver i «Skyrim»?

En spiller kan ha funnet ledetråder til utvidelsen.

30. april 2012 13:27

(PressFire.no): Det er ikke lenge siden Bethesda bekreftet at det populære rollespillet «The Elder Scrolls V: Skyrim» vil bli utvidet.

De har ikke sagt noe om hva utvidelsen vil innholde, selv om de avslørte at utvidelser denne gangen vil ha mer kjøtt på beinet enn i «The Elder Scrolls IV: Oblivion» eller «Fallout 3».

Men en bruker på det offisielle forumet kan ha oppdaget deler av innholdet i oppdateringsfilen 1.5.26.

Han skal ha pirket inne i selve oppdateringsfilen, hvor han oppdaget henvisninger til både Snow elves, Snow Elf Prince, armbrøster, vampyranimasjoner og noe kalt «RF».

En annen forumbruker, som kaller seg Raestloz, har funnet en henvisning til «SnowElfPrinceAscensionBurning».

Prinsen eksisterer i «Elder Scrolls»-universet fra før – blant annet som en bok i spillene. Det spekuleres nå i om han får en større rolle i den kommende utvidelsen.

I tillegg annonserte Bethesda nylig at Xbox 360-versjonen av spillet får støtte for bevegelsessensoren Kinect, hvor du kan kontrollere deler av spillet med stemmekommandoer.

Bethesda har ikke avslørt hvilken dato den nye utvidelsespakken vil bli sluppet, men har antydet at det kommer nyheter i løpet av de neste ukene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3