Slik ser det ut når Activision tolker «Walking Dead»

Se den første traileren fra «Survival Instinct».

2. januar 2013 14:51

(PressFire.no): Gjennom fjoråret klarte Telltale Games å trollbinde gjennom totalt fem episoder av «The Walking Dead».

Basert på tv-serien

I år skal Activision, og utviklerne i Terminal Reality, prøve å profittere på suksessen til dette universet skapt av Robert Kirkman. Den første traileren fra «The Walking Dead: Survival Instinct» ser du nederst i denne saken.

NB! En talsperson for spillskaperne rykket i ettertid ut og forklarte overfor Giant Bomb at denne traileren ikke er offisiell, men fan-lagd og basert på uferdige bilder som ble vist hos IGN.

I motsetning til Telltales tilnærming til originalmaterialet, der de valgte å dikte fritt og fant opp nye figurer (riktignok med enkelte pek til tegneserien og tv-serien), har Terminal Reality valgt å lage et førstepersons skytespill der vi spiller som den ene av de to Dixon-brødrene, Daryl (hovedbildet).

Ikke sløs med kulene!

Da «Survival Instinct» ble annonsert i fjor, lovte utviklerne at du skal kunne velge om du vil snike eller storme zombiene.

Du må også ta i betraktning at det er knapphet på ressurser - både når det gjelder rasjoner og ammunisjon.

Terminal Reality er et spillstudio som tidligere har stått bak «Ghostbusters: The Video Game» og var med på «Kinect Star Wars» som kom ut i fjor.

«The Walking Dead: Survival Instinct» lanseres til pc, PlayStation 3 og Xbox 360 i løpet av 2013.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3