Prisen for «Call of Duty: Elite»-tjenesten avslørt

Du skal fristes med gratisinnhold og eksklusive «tv-show».

3. september 2011 15:01

LOS ANGELES (PressFire:) Tidligere har vi skrevet om «Call of Duty Elite» - en tilleggstjeneste til «Call of Duty»-spillere som skal lanseres med «Modern Warfare 3» og som inneholder statistikk på bortimot alt du kan tenke deg.

Det finnes både en gratis- og en betalversjon, men hva er det egentlig Activision vil at du skal betale for?

Gratisversjonen inneholder det aller meste av statistikkene du samler gjennom spilløktene dine, og du får også muligheten til å forandre på loadouts eller sjekke all statsen gjennom nettleseren på PCen din. Du kan også laste ned en app til din Android- eller iOS-mobil for å gjøre det samme der.

Videre kan alle laste opp videosnutter fra rundene sine eller koble seg opp mot Facebook, for å skryte litt.

Les også: Ny Xbox 360 avduket under Call of Duty XP-messen.

Alle utvidelser gratis

Ikke alle har vært uten videre positive til innholdet som det må betales for, så Activision har nå lagt til en rekke flere ting som skal holde på de betalende Elite-spillerne.

Du får for eksempel alle tilleggspakker til spillet gratis så lenge du er medlem, noe Activision mener allerede sparer inn pengene du må ut med.- En spiller som kjøper alle tilleggspakkene i løpet av et år må ut med 60 dollar, mens her betaler du godt under det, forklarte Activision-topp Eric Hirshberg under en pressekonferanse i Los Angeles natt til fredag.

Elite-spillere vil også få disse oppdateringene hyppigere, hver måned i stedet for hvert kvartal, og før andre spillere. Dette inkluderer nye spillmoduser, kart, konkurranser og «Spec Ops»-baner. («Modern Warfare 3» vil forøvrig ikke inneholde noen form for Zombie-baner, for de som lurte på det.)I tillegg vil de betalende kunne gå sammen i spesielle klaner som kan gå opp i level på samme måte som en enkeltspiller kan, men om det vil inkludere egne perks og killstreaks vet vi ikke enda.

Lager to «Elite»-videoshow

Åtte ganger mer videoplass for lagring av videoer er også inkludert, pluss en rekke videoanalyser for hver eneste bane, våpen og strategi. Disse analysene er produsert av personer Activision og Infinity Wards har rekruttert fra YouTube, hvor innsatsen deres for å lage guider og tips til de tidligere «Call of Duty»-spillene ikke har gått utviklerne hus forbi.

To «Elite TV shows» skal i tillegg gi brukerne enda litt mer innhold.«Friday Night Fights» setter forskjellige klassiske «motstandere» - tenk politimenn mot brannmenn, republikanere mot demokrater, forskjellige idrettslag eller hele sportsgrener - mot hverandre, i en eller flere runder med «Modern Warfare 3». For å se hvem som er best, selvsagt.

«Noobtube» derimot, vil ta de beste, verste og mest humoristiske klippene som blir lagt ut på Elite og YouTube i en slags variant av «America's Funniest Home Videos», med kommentarer av programlederne.

NB! PressFire kommer tilbake med mer fra Call of Duty XP-messen, som arrangeres i Los Angeles denne helga.

«Call of Duty Elite» vil koste 49,99 amerikanske dollar i året, og samtlige som kjøper Hardened-utgaven av spillet vil få et helt år gratis. Norsk pris er foreløpig ikke bekreftet fra Activision, men ta utgangspunkt i at ett års medlemskap vil koste deg omtrent det samme som selve «Modern Warfare 3»-spillet.

«Elite» rulles ut samtidig med «Modern Warfare 3», altså 8. november, til PlayStation 3, Xbox 360 og PC.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3