Enda en Xbox 360 på vei

Spesialdesignet for «Call of Duty»-fans.

3. september 2011 14:15

LOS ANGELES (PressFire.no): Under Call of Duty XP-messa som foregår i Los Angeles i disse dager, har Activision sammen med Microsoft annonsert en «Modern Warfare 3»-versjon av Xbox 360.

NB! Se bilder av den nye Xbox 360-en og håndkontrollerne her.

Konsollen, som bærer spillets kjennetegn både på siden og på fronten, vil komme samtidig som spillet. Det vil også være en egen oppstartslyd på maskina og en egen lyd som spilles av når du åpner DVD-skuffen.

Den kommer med to kontrollere som også vil bære «Modern Warfare»-preg, og for å toppe av det hele kommer den med en 320GB stor harddisk. Samtidig vil det også komme et trådløst headset i samme stil som kan kjøpes separat.

Nyheten med dette headsettet er at det også inkluderer bluetooth-teknologi, noe som i teorien betyr at det kan brukes både på Xbox 360 og PlayStation 3 - samt mobiltelefoner.

Pris er enda ikke satt, men rundt den samme prisen som spesialutgaven som kom samtidig som «Halo: Reach» er ikke umulig.

NB! PressFire kommer tilbake med mer fra «Call of Duty»-messen.

«Call of Duty Modern Warfare 3» har en norsk slippdato den 8. november 2011.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3