PSP2 uten UMD?

Spillutvikler heller mer vann på ryktemølla og påstår Sony dropper UMD-disker til sin neste PSP-modell.

26. februar 2009 07:37

Sony har definitivt markert seg i nyhetsbildet de siste ukene – både når det gjelder heite rykter om et hemmelig produkt under testing i Japan, potensielle PSP2-brukerundersøkelser og gårsdagens storslipp av nye spill til PSP.

Og flere rykter blir det garantert fremover, supplert av kreative innspill om hvordan den nye PSP-modellen kanskje vil se ut når den er ferdig, som illustrasjonen i denne saken er ett av mange eksempler på.

PSP2 UTEN DISKER?

Det spillutvikleren David Perry i følge Kotaku skriver på sine Facebook- og Twitter-profiler, tyder på at han enten har sett eller hørt noe som veldig få andre har kjennskap til.

- Jeg hører at Sony ENDELIG har PSP2. Og takk Gud, de har fjernet den dumme, batterislukende UMD-diskstasjonen. Jeg er opprømt!, skriver Perry.

Om spillutvikleren har belegg for det han skriver, kan det tyde på at Sony vil gå over til å benytte seg av minne og nedlasting av innhold online når PSP2 en gang ser dagens lys, spekulerer Kotaku.

Spenningen rundt Sonys pressekonferanse på spillmessen E3 i Los Angeles i juni blir neppe mindre etter dette.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3