Om Kojimas nye – del 14

Den mystiske nettsiden som til slutt skal avsløre Hideo Kojimas neste spill har fått nok en ledetråd - og ekkel musikk.

29. mai 2009 05:03

De siste dagene før E3 har nesten vært en parodi på graden av forhåndsreklame i sammenheng med en ny spillannonsering.

Vi visste at Hideo Kojima, skaperen av Metal Gear Solid-serien, er en spøkefugl, men de fleste har nesten rukket å bli lei hele opplegget før avsløringen til slutt kommer på E3 som starter om noen få dager.

Den nye oppdateringen introduserer musikk på nettsiden, samt animasjoner som kler av en maske til å ligne en kvinnelig skikkelse.

Les også: Famitus-intervju avslører nytt Metal Gear-spill.LØSER DU KOJIMA-GÅTEN?

I forrige runde dukket bokstavene P, 3, S (eller 5), R, e (eller @) og E opp. Nå har nye tilskudd til Kojimas private Scrabble blitt føyet til.

Hent penn og papir:

C, O (eller tallet 0) og tallet 6.

Legg merke til at det til nå både går an å tolke "360" og "PS3" ut i fra denne gåten.

Raiden, Sunny, Big Boss, Grey Fox og flere karakterer har vært koblet til denne teasernettsiden, men så langt er vi langt fra sikre på hva Kojima brygger på - selv om det meste så langt tyder på at det er Metal Gear Solid-relatert.

Les også: Kojima teller ned.


Les også: Komiske Kojima talte på GDC.

Eller som en bruker på Kotaku så treffende skriver: Dette er enten et nytt Lord of Shadows eller så blir MGS mer fucked up enn noen sinne.

Det verserer også rykter om en remake av Metal Gear Solid, noe som i så fall forklarer den kontroversielle introduksjonen av alle disse karakterene.

For å se de nye ledetrådene, klikk på Kojima Productions-logoen nederst til høyre på denne nettsiden (etter at logoen endres til en maske). Da åpnes en ny nettside der musikken og animasjonen starter.

PressFire er til stede under årets E3 og kommer definitivt tilbake med mer info i forhold til dette spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3