- Netflix kommer neste uke

Ligger nå og venter på Xbox 360 og PlayStation 3.

12. oktober 2012 16:36

(PressFire.no): Oppmerksomme Xbox 360- og PlayStation 3-eiere kunne allerede torsdag 11. oktober få med seg at spillkonsollene var oppdatert med noe spennende.

På begge konsollene ligger nå nemlig Netflix-appene klare til bruk. Men etter å ha lastet ned programmet blir man møtt med meldingen om at filmtjenesten «snart er tilgjengelig».

Microsoft og PlayStation bekefter overfor PressFire fredag ettermiddag at Netflix kommer til å lanseres på Xbox 360 og PlayStation 3 neste uke. 

Ikke bare på konsoller

Du kan dermed ikke bruke strømmingstjenesten riktig enda, men bordet er i alle fall dekket.

Det er ikke bare spillkonsollene som røper at startskuddet går ganske snart. Xbox 360-appen avslører også at tjenesten kommer til å koste 79 kroner per måned.

Men det er nok ikke bare spillkonsollene som får Netflix-tilbudet.

Norge neste

For de som ikke er kjent med Netflix, kan vi fortelle at det er en av verdens største tjenester for strømming av film.

Mange har sammenlignet den med Spotify eller Wimp, bare med film- og tv-innhold i menyene.

I lang tid har tjenesten vært forbeholdt amerikanske kunder, men har sakte utvidet tilbudet sitt i Europa. Nå står Norge for tur.

HBO kommer også

Det er ikke bare Netflix som har fått øynene opp for de nordiske landene, for tv-seriegiganten HBO kunne i sommer avsløre at de også kommer til Norge i løpet av høsten. HBO har også alliert seg med Samsung for å levere sitt tilbud på nettbrett, mobiltelefoner og tv-er.

I likhet med Netflix har heller ikke HBO kunngjort en endelig lanseringsdato for sin tjeneste.

Tjenestene står derfor plutselig i kø denne høsten. Sony og Viaplay annonserte tidligere i dag at deres innhold snart blir tilgjengelig på PlayStation 3, inkludert direktesendte sportshendelser.

I tillegg lanserte Headweb sin filmleietjeneste på Xbox 360 i dag. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3