Nedtellingen til et nytt «Call of Duty» har startet

Mer «Black Ops» eller «Call of Duty: Eclipse»?

23. april 2012 09:47

(PressFire.no): Tradisjonen tro har Activision planer om å avsløre det neste «Call of Duty»-spillet før E3-spillmessen i begynnelsen av juni.

Den offisielle nettsiden, CallofDuty.com, har nå sparket i gang en nedtelling. 1. mai stopper det digitale telleverket, og vi får svaret på retningen spillserien tar denne gang.


En ny uke med spekulasjoner?

Avsløringen er timet til å foregå samtidig med sluttspillet i amerikansk basketball, så traileren vil både debutere på tv-stasjonen TNT og havne på nettet samtidig.

Allerede nå ligger et par bilder og noen hint på nettsiden. Ett bilde, som du kan se i i denne saken, minner en hel del om motiver fra 2010-spillet «Call of Duty: Black Ops» - om du studerer siluetten i bakgrunnen.

Det mener i hvert fall VG247, som har filosofert litt over bildene som ligger på nettsiden nå.

Det har versert flere rykter om at det neste «CoD» blir en oppfølger til nettopp «Black Ops». Den 1. mai får vi svarene.

«»«»

Mer Black Ops eller Call of Duty: Eclipse?

I slutten av mars havnet en rekke detaljer fra et påstått «Black Ops 2» på et forum. Detaljene ble forsøkt fjernet, men ikke kjapt nok. Smørbrødlisten spredte seg på nettet og påstår blant annet at spillet utvikles av Treyarch, og skal lanseres den 6. november.

Disse opplysningene ble ikke bekreftet eller verifisert fra utgiver Activision.

På nyåret sikret Activision seg en rekke domenenavn, blant dem BlackOps2.com. Noen spillskapere har også ført opp et slikt spill på sin CV - og spillkjeder har allerede listet opp et slikt spill. Dette skrev vi om i januar.

I løpet av helgen dukket det opp rykter om et spill kalt Call of Duty: Eclipse. Kotaku skrev at flere forhandlere har mottatt promo-materiale der denne tittelen figurerer. Om det er en reell tittel, eller bare et kodenavn, gjenstår å se.

Den offisielle nettsiden frister også med å avsløre nye ledetråder i løpet av de kommende dagene. Flere felter på nettsiden, som nå inneholder teksten Classified, skal låses opp før 1. mai, står det.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3