Nå er SmartGlass lansert på «alle» plattformer

Oppdatert til iOS i dag.

7. november 2012 13:56

(PressFire.no): For snart to uker siden ble SmartGlass lansert.

Dette er Microsofts ambisiøse plan om å la deg utvide underholdningsopplevelsen med en mobiltelefon eller et nettbrett i hånda.

For eksempel kan du få opp bakgrunnsinformasjon fra «Game of Thrones» mens du ser den seneste episoden, eller finne fram i «Forza Horizon» med mobilen som en GPS.

Du kan også navigere i Xbox 360-menyene ved å bruke mobilen, som en slags fjernkontroll, også når du hører musikk eller ser film.

SmartGlass ble annonsert på E3-spillmessen i sommer.

Først ble SmartGlass lansert som et program til Windows-telefoner og nettbrett. Deretter fulgte Android-støtten, før det i dag er iOS-brukere som kan teste ut denne funksjonaliteten.

Har du allerede installert den offisielle Xbox 360-app-en til en iPhone eller iPad, kan denne nå oppdateres til å inkludere SmartGlass. Hvis ikke ligger den tilgjengelig i App Store nå, gratis.

Microsoft har signalisert at de i fremtiden kommer til å tilby flere opplevelser der SmartGlass er i kjernen for det hele. Per i dag er det noen få Xbox 360-spill som har støtte for SmartGlass, blant annet «Forza Horizon», «Halo 4» (Halo Waypoint) og «Dance Central 3».

I denne videoen forklarer Microsoft hvordan SmartGlass fungerer:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3