Nå ble plutselig alle «Titanfall»-utvidelsene gratis

11. mars 2015 12:25

(PressFire.no): I månedene etter lanseringen av «Titanfall» har Respawn gitt ut tre store pakker med ekstra innhold.

Både nye kart, nye måter å spille på – og parallelt med dette, også oppgradert og justert på hovedspillet gjennom jevnlige gratisoppdateringer.

Natt til onsdag oppdaget først våkne Reddit-brukere at sesongpasset til «Titanfall», som gir tilgang til alt av DLC til spillet, plutselig er helt gratis til både Xbox 360 og Xbox One.

Det er ikke sikkert dette er en glipp, fra Microsoft eller utgiver EAs side. Denne uka markerer nemlig ettårsdagen for lanseringen av dette skytespillet fra Respawn Entertainment.

OPPDATERT: Respawn har bekreftet at utvidelsene vil være gratis, uten tidsbegresning.

Et par små klikk unna, og du har lagt til «Titanfall»-sesongkortet i din kjøpshistorikk – og kan hente alt av bonusinnhold til spillet når det passer det. Eller, spekulere i at dette blir en fremtidig Games with Gold-tittel – og allerede ha klargjort for at du får alle brettene tilgjengelig, alt av innhold til det eventuelt skjer og det uten å ha betalt ekstra.

I tillegg til sesongkortet, er også de tre frittstående innholdspakkene nå priset til sympatiske 0 kroner i Microsoft-butikken: IMC Rising, Frontier's Edge og Expedition.

NB! Også pc-eiere kan sikre seg disse utvidelsene gratis via Origin, i en periode.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3