«MotorStorm» vender tilbake – mindre enn noen gang

Til Vita og PS3 med «Micro Machines»-vibber.

23. november 2011 10:22

(PressFire.no): PlayStation Vita nærmer seg lansering, og i den forbindelse hadde Sony invitert til et event i London denne uka for å avduke noen håndholdte nyheter.

Blant annet kommer det et nytt «MotorStorm» til den håndholdte konsollen, kalt «MotorStorm RC». Spillet blir også tilgjengelig til PlayStation 3 (via PSN).

Det vil være mulig å spille hjemme i stua først, på din PlayStation 3, før du fortsetter på Vitaen når du er på farten.

NB! Se den første traileren fra spillet nederst i saken, eller ta en titt på skjermbildene her.

Spill på PS3 eller Vita - eller begge deler

Dette dreier seg altså om radiostyrte biler, skildret ovenfra, med miljøer som du vil kjenne igjen fra de andre spillene i «MotorStorm»-serien. Men alle banene er helt nye, de er bare modellert i kjente omgivelser, understreker utviklerne.

Det er Evolution Studios som lager dette spillet, altså folka bak de tre PS3-spillene som har kommet ut siden 2007.

PSP-spillet «MotorStorm: Arctic Edge» (2009) var det BigBig Studios som utviklet. Et spill som for øvrig ikke imponerte oss i PressFire særlig.

«MotorStorm RC» vil bestå av til sammen åtte forskjellige bilklasser og 16 baner, og får flerspillermuligheter, står det på den offisielle PlayStation-bloggen. Der hevdes det også at lastetidene blir korte slik at du virkelig skal fristes til å få «bare eeen gang til»-følelsen.

Kjøper du spillet, har du selvsagt rettighetene til å spille både på PS3 og Vita. PS3-versjonen vil ha muligheten til å spille opp til fire på delt skjerm.

Spillet skal være ferdig til PlayStation Vita lanseres den 22. februar i Europa. (Vita kommer ut i Japan før jul).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3