Nytt Castlevania på vei til XBLA?

Forumbruker hevder Castlevania tar turen til Xbox LIVE - og at spillet vil inneholde en heftig samarbeidsmodus.

4. mai 2010 11:06

Etter at Konami nylig sikret seg rettighetene til navnet «Castlevania: Harmony of Despair» har forumene dirret av spenning.

Og etter at det dukket opp en post på never know tech med påståtte skjermbilder og håndfast informasjon har nå spekulasjonene og ryktene gått inn i høygir.

Skribenten, som påstår han har fått se spillet, kan nemlig fortelle at spillet er til Xbox Live Arcade og vil ha samarbeidsmulighet for seks spillere samtidig.

TEAM, TEAM, TEAM, THE A-TEAM

De seks spillerne skal representere seks hovedpersoner og helter fra tidligere spill og skal inkludere Soma Cruz, Alucard, Jonathan Morris, Shanoa og Charlotte Aulin.

Han hevder også at alle spillerne får et felles mål i form av en boss som alle må samarbeide for å nå. Han mener også at det er sannsynlig at de ulike spillbare figurene vil ha hvert sitt spesialfelt med egenskaper.

Nettsiden la også ut flere skjermbilder fra det som skal stamme fra spillet, men debatten foregår nå for fullt om bildene og informasjonen er ekte.

Flere brukere påpeker at det er noe ved bildene som ser feil ut, blant annet ser det ut som det er varierende oppløsning på flere deler av samme bilde.

Det kan allikevel være tidlig i utvikling og bildene kan stamme fra en uferdig versjon av spillet.

Nå er saken trukket fra nettsiden, men flere brukere tok kopi av bildene og teksten og har postet dem på andre forumer. Vi venter i spenning på en uttalelse eller offisiell annonsering fra Konami.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3