Molyneux varsler stor E3-nyhet

Lionheads frittalende Peter Molyneux blir å finne på E3, og twitrer om at studioet hans har noe stort å bidra med til Microsofts pressekonferanse.

30. mai 2009 18:05

Det er en dårlig skjult hemmelighet, men like fullt er det nå offisielt: Lionhead Studios jobber med et nytt spill og vil kaste lys over hva de jobber med under E3 som starter i Los Angeles om få dager.

Les også: Våre E3-spådommer.

I rekken av spillutviklere som har Twitter-bruk som hobby, har også Lionhead Studios, folka bak «Fable II», pakket kofferten og bestilt flybilletter til Los Angeles for å delta på E3.

- Lionhead er på vei til LA for dette årets E3 og vil gjøre en stor presentasjon på Microsofts pressekonferanse på mandag, skriver de på sin Twitter.

Se også: Skjermbilder fra «Fable II».

SELVPÅLAGT PR-JUSTIS HOS LIONHEAD

Under GDC var Peter Molyneux verpeklar til å dele sine visjoner rundt sitt neste spill, men sa til Eurogamer at han hadde pålagt seg selv å vente til minst to kriterier var oppfylt: 1) At Microsoft skjønte fullt ut hva Lionhead nå jobber med og, 2) Lionhead måtte ha noe konkret å vise frem.

- Dette er regelen nå, regelen jeg selv har lagd. Jeg vil absolutt ikke snakke om noe, konsepter eller idéer, før jeg har noe håndfast å vise, sa han til Eurogamer under GDC tidligere i år.- Vi er nesten der nå når det gjelder det håndfaste, og vi har vist det internt. Det er antageligvis den beste reaksjonen jeg noen gang har fått på noe vi har lagd, uttalte den ubeskjedne spillskaperen.

Han fortsatte med å omtale konseptet bak spillet som «latterlig enkelt» og er forbløffet over hvorfor han har brukt så lang tid på å unnfange idéen.

Les også: Anmeldelse av «Fable II».
Les også: Anmeldelse av «Fable II: Knothole Island».
Les også: Anmeldelsen av «Fable II: See the Future».Selv om Molyneux i ferske intervjuer har gått langt i å bekrefte en oppfølger, eller oppfølgere, til suksessen «Fable II» – godt hjulpet av TV-personligheten Jonathan Ross som også liker Twitter – er det derfor langt fra sikkert at det er dette som står på menyen når Lionhead skal delta på E3-pressekonferansen til Microsoft 1. juni.

PressFire er til stede på denne pressekonferansen, og resten av E3, og vil følge med på hva Molyneux har å fortelle verden 1. juni.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3