Misser «Driveclub» PlayStation 4-lanseringen?

- Bilspillet utsettes, ifølge ryktene.

17. oktober 2013 09:33

(PressFire.no): Et av Sonys beste kort i lanseringen av PlayStation 4 står i fare for å bomme på konsollslippet 29. november.

«Driveclub» blir ikke ferdig i år, påstås det fra flere hold. Blant annet The Same Coin, som hevder å ha hørt dette fra en kilde i Sony.

- Se på dette som 100 prosent rykter for øyeblikket. La oss håpe de viser seg å ikke stemme, melder nettsiden.

Droppet fra PS4-event

The Same Coin skriver at «Driveclub» ikke blir ferdig før våren 2014.

De skal ikke ha fått en spesifikk grunn til utsettelsen, men konkluderer selv at «spillet har virket en smule uferdig når det har blitt vist på ulike messer i år».

Det som gir mer troverdighet til «Driveclub»-sladderet, er at Kotaku har sjekket opp informasjonen – og har fått bekreftelser fra en annen kilde «med god peil på hva som skjer hos Sony».

Dessuten peker Kotaku på at «Driveclub» er luket bort fra et PS4-event i San Francisco denne uka, der Sony skal vise sine aller sprekeste titler.

Avlysningen skyldes «kluss med planene», har det blitt sagt fra offisielt hold. 

- Ingen kommentar

Marius Steen i Nordisk Film, den nordiske PlayStation-distributøren, sier til PressFire at han ikke ønsker ikke å kommentere rykter av slik art.

Denne uka måtte Ubisoft meddele at «Watch Dogs», et av de store PS4-lanseringspillene, er utsatt til 2014. Dette spillet blir ikke klart før til våren.

Det franske selskapet kunne også fortelle at de flytter sitt «The Crew»-bilspill fra tidlig 2014 til våren


PressFire oppdaterer selvsagt hvis Sony eller spillutviklerne i Evolution Studios velger å avkrefte/bekrefte spekulasjonene rundt «Driveclub».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3