Utsetter enda et storspill

Nå er det «The Crew» som skyves på i kalenderen.

16. oktober 2013 09:53

(PressFire.no): Ubisoft har bestemt seg for å vente med utgivelsen av «The Crew».

Dette svære prosjektet ble avslørt på E3-messa i sommer, et spill myntet på Xbox One, PlayStation 4 og pc, der du har hele USA-kartet å navigere etter.

De store ordene haglet i forbindelse med premieren i Los Angeles:

- «The Crew» skal redefinere hva et kjørespill betyr for en ny generasjon. En opplevelse ulikt noe annet, sa utviklerne.

- Overbevist at dette er riktige avgjørelser

«The Crew» kommer altså ikke ut tidlig neste år, som opprinnelig var planen. I stedet forventes det at spillet lanseres i tredje kvartal av 2014.

Ubisoft-sjef Yves Guillemot mener dette ikke rokker ved målsetningen om å ta nestegenerasjonsmaskinene med storm, og tilby eventyr som strekker seg ut over det vi kjenner i dag:

-  Vårt langsiktige mål er å vinne den neste generasjonen, sier Guillemot i en uttalelse.

- De vanskelige avgjørelsene vi tar i dag for å få ut hele potensiale av våre nyeste spill, påvirker våre kortsiktige målsetninger. Vi er overbevist, sett i lengre perspektiv, at dette vil vise seg å være riktige avgjørelser – både når det handler å gjøre kundene fornøyd og når det gjelder verdiskapningen til våre aksjonærer.

- Vi bygger merkevarer som vil bli flerårige pilarer når det gjelder Ubisofts økonomiske stand, sier Guillemot, mest myntet på selskapets investorer.

«Watch Dogs» først til neste år

I går ble det klart at også «Watch Dogs» utsettes, åpen verden-spillet der du hacker deg rundt som Aiden Pearce i en Chicago-variant. «Watch Dogs» var opprinnelig planlagt som en lanseringstittel til PlayStation 4.

Nå er lanseringen skjøvet på til «våren 2014».

Ubisoft offentliggjorde også, under sin informasjonsrunde med det franske selskapets investorer, at de flytter lanseringen av «Assassin’s Creed IV: Black Flag» fram et par dager. 

I denne E3-videoen demonstrer en av spillregissørene, Julian Gerighty, «The Crew».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3