Se den første «Max Payne 3»-traileren!

Endelig får vi se en gammel kjenning i bevegelse.

14. september 2011 19:41

Ikke stort å si om «Max Payne 3» så langt, gitt. Vi har fått en bunke skjermbilder som viser en eldre og mer lubben utgave av helten fra Remedys action-serie, pluss noen små drypp om hva som skjer med spillet, som utvikles som et samarbeid mellom en rekke studioer innad i Rockstar-gruppen.

For en ukes tid siden fikk vi vite at historien følger der forgjengeren slutter - Max har dratt til Brasil for å starte på nytt, og i god gammel Rockstar-stil går det meste ad undas. Vi er tidligere blitt lovt en mørk og skrullete affære.

Sam Houser, grunnlegger i Rockstar, uttalte til Eurogamer at dette blir det klart mørkeste spillet i serien da spillet først ble annonsert i mars.

- Vi starter med dette et nytt kapitel i livet til Max. Dette er Max som vi aldri her sett ham før.

- Han er noen år eldre, mer verdensvant og mer kynisk enn noen sinne, sa Houser.

Spillet vil også være det første i serien som får multiplayerstøtte, i det som skal være spesielt dynamiske omgivelser - hva nå enn som ligger i det.

Nå har Rockstar og Take Two sluppet en trailer til spillet, som også er den første gangen vi får se det i bevegelse, som du kan se under her.

Spillet kommer i mars neste år til PS3, Xbox 360 og PC.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3