Klar for heftig vampyrjakt i «InFamous 2»?

«Festival of Blood» i oktober.

16. september 2011 11:10

I forbindelse med den tyske spillmessen GamesCom i august, annonserte Sony en utvidelse til «InFamous 2», kalt «Festival of Blood». Under pressekonferansen ble det nevnt at denne dukker opp i PlayStation Store en gang i oktober.

Nå har utviklerne i Sucker Punch og Sony spikret endelig dato. Europeiske PS3-eiere kan handle «InFamous 2: Festival of Blood» den 26. oktober. Norsk pris er foreløpig ikke bekreftet – men kan komme til å ligge på rundt 150 kroner.

Cole MacGrath har blitt bitt av en vampyr, og disse blodtørstige herjer nå i gatene. Vår «InFamous»-helt må finne sjefsvampyren og ta vedkommende av dage – både for redde seg selv og resten av byen, New Marais.

«Festival of Blood» introduserer i tillegg støtte for Move-kontrollerne. Både for denne utvidelsen, men også for resten av «InFamous 2». Utvidelsen kan spilles selv om du ikke eier hovedspillet.

Sony har nylig lansert en lignende pakke til «Little Big Planet 2». I «Rise of the Cakeling» får du fem nye brett, og sju sideoppdrag, som også åpner opp for Move-støtte. Også når det gjelder hvordan du kan skape egne spill - i «LBP 2».

«InFamous 2: Festival of Blood» rulles ut på PlayStation Store den 26. oktober.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3