Har jobben med å lage «Forza 5» til den nye Xbox-en startet?

Jakter utviklere «for neste spillgenerasjon».

16. mars 2012 11:02

(PressFire.no): Turn 10-spillstudioet til Microsoft jakter nye ansatte, sannsynligvis til å lage et nytt «Forza Motorsport». Stillingsutlysningen ble først oppdaget av Superannuation.

En grafikkråtass samtidig med en ny konsoll på markedet, er ganske smart. Det har Sony og Microsoft vartet opp med tidligere. Bilspill, som lener seg mot realisme, er en flott måte å vise fram ny maskinvare.

Det vil ikke overraske om «Forza Motorsport 5» blir en lanseringstittel til den nye Xbox-konsollen. En konsoll Microsoft for øvrig har sagt de ikke vil røpe på sommerens E3-spillmesse «eller i nær fremtid»

«»

Vil løfte den kinematiske visjonen

Turn 10 leter etter en cinematics art director, som skal løfte det visuelle aspektet ved «Forza» noen hakk.

«Du skal være med å definere den kinematiske visjonen og teknikkene som trengs for å oppnå eksepsjonelt innhold av en høy kvalitet for vår neste generasjon av spill», heter det i jobbannonsen.

I løpet av X12-dagene i San Francisco nylig, kunngjorde Turn 10 at «Forza Horizon» kommer i høst, noe som kan være et steg i retning av å gjøre «Forza»-merkevaren til en årlig begivenhet. «Forza Motorsport»-serien har til nå dukket opp annet hvert år, men da i form av et spill med simulatorgener. «Horizon» blir noe annet.

Dette er et mer løssluppent og arkadeorientert bilspill sammenlignet med «hovedserien», og utvikles i samarbeid med det britiske spillstudioet Playground Games. Der jobber det utviklere som tidligere har jobbet med «Colin McRae»-spillene, «GRID», «Pure», «Split/Second», «Project Gotham Racing» og «Blur». Et slags drømmelag av bilspillskapere, altså.

Her er den første smakebiten fra «Forza Horizon». (Mer informasjon om spillet blir avslørt på sommerens E3-spillmesse):

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3