Hvor blir det av «Driveclub»?

- Rekker likevel ikke februarlansering.

16. januar 2014 13:42

(PressFire.no): Er du en av dem som har anskaffet PlayStation 4, sitter du kanskje og stirrer på slunkne menyer i PlayStation Store?

«Driveclub» var opprinnelig planlagt lansert sammen med den nyeste Sony-konsollen i november, men ble det utsatt i siste liten.

Ny dato blir i stedet «tidlig 2014», forklarte spillsjef Shuhei Yoshida.

Planlagt til PS4-slippet i Japan

Flere regnet med at en ny sjanse ville melde seg samtidig med PS4-slippet i Japan 22. februar. Dette skal også ha vært planen fra offisielt hold.

Spillet er nå holdt tilbake ytterligere, opplyser Inside Games (via CVG).

Sony har ikke bekreftet disse opplysningene, eller servert et konkret lanseringsvindu for «Driveclub» - hverken for Japans del eller resten av PS4-verden.

- Vanskelig avgjørelse

Etter at ryktene strømmet ut fra andre kanaler, bekreftet til slutt Shuhei Yoshida – sjef for Worldwide Studios i Sony – at de ville ta seg bedre tid før «Driveclub» lanseres.

SCE Worldwide Studios og folka hos Evolution Studios har tatt den vanskelige avgjørelsen å utsette lanseringen av «Driveclub» og «Driveclub: PlayStation Plus Edition» til tidlig 2014.

En egen Plus-utgave, gratis for medlemmene, skulle være tilgjengelig til lanseringen av PS4. Også disse planene er forskjøvet – men Yoshida var klar på at denne blir del av Instant Game Collection på Plus når spillet er ferdig.

- «Driveclub» vil bli et virkelig innovativt og sosialt tilkoblet racingspill, men utviklerne trenger mer tid på seg for å kunne by på denne visjonen. Jeg er helt trygg på at spillet vil overgå dine forventninger, fortalte Shuhei Yoshida i oktober.

Oppdatert: Sony har i etterkant av denne saken bekreftet overfor IGN at de snart er klare til å gi «Driveclub» en lanseringsdato.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3