Hvem vinner av Petter og Henning i «Gran Turismo 5»-duellen?

Se Solberg-brødrene kjøre om kapp.

15. november 2010 15:23

I forbindelse med Oslo Motorshow, som gikk av stabelen i slutten av oktober, hadde PlayStation 3-spillet «Gran Turismo 5» fått en sentral rolle på messegulvet.

Publikum fikk nemlig her muligheten til å prøvekjøre bilsimulatoren - som de aller første i Norge. I tillegg var noen av våre beste og mest lovende motorsportutøvere med i dette feltet, plassert i hver sin racingstol.

Petter og Henning duellerte sammen med seks andre deltagere. Hvem ble den raskeste «Gran Turismo 5»-sjåføren av Solberg-brødrene? Det får du svaret på i videoen nederst i denne saken.

Bilspillet fikk like før helgen bekreftet en ny lanseringsdato: 24. november er datoen å merke seg om du er en av dem som har ventet i spenning på «GT5». Bilspillet, som først ble annonsert i 2005, har ifølge spillskaperen Kazunori Yamauchi kostet over 60 millioner dollar å lage og vil bestå av mer enn 1000 bilmodeller.

Hvem av dere pleier å vinne mest i konkurranser, annet enn når det handler om å kjøre bil? ble brødrene spurt etter at «GT5»-konkurransen var over.

- Hvis det er kortspill, så er det som regel Petter som vinner. Fordi han jukser, forteller Henning Solberg med et glis.

Er dette uttalelser som kom fra en dårlig taper i «Gran Turismo 5»-duellen mot lillebror Solberg?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3