Hvem kan si nei til et slikt frieri?

Brukte 164 timer på å lage eget dataspill til kjæresten.

10. april 2013 08:34

(PressFire.no): Noen legger mer i det å be sin kjære til alters. Mens enkelte velger den impulsive varianten, velger andre å gå noen ekstra lengder.

Reddit-brukeren Marchaka havner nok i sistnevnte kategori – han brukte 164 timer på å lage et helt dataspill til sin fremtidige kone, Michele.

Eget eventyr

Spillet kaller han «Michele’s Quest» og består av fire bosser, som hver har en belønning i form av et bilde.

Hvert fotografi viser hvor nøklene ligger til en kiste som inneholder en papirlapp. Lappen ber henne om å snu seg, hvor kjæresten sitter på ett kne.

Stilen sammenligner han med gamle japanske rollespill, som «Final Fantasy». Det er også utviklet i RPG Maker VX Ace, et verktøy spesiallaget for denne typen rollespill. Dermed er det heller ikke nødvendig med programmeringskunnskaper.

Selv om spillet er skreddersydd for frieriet, avslører han at det likevel er smekkfullt av referanser til kjente spillklassikere.

Det skal ta rundt fire timer for å komme seg gjennom det utradisjonelle frieriet, og det kan lastes ned herfra.

Companion

Dette er ikke første gang noen har brukt dataspill for å knytte knuten. I 2011 skrev vi om Gary som tok i bruk «Portal 2» for å fri til sin kjære, Stephy.

Garys frieri gjennom «Portal 2» har i ettertid blitt gjort tilgjengelig for nedlasting, i tilfelle andre skulle finne det fristende å kjenne på følelsen av å bli fridd til.

Vil du helst bare se frieriet til Gary i passiv form, kan du se videoen under.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3