Motocross og tennisalbue i «GTA V»

Se de ferske skjermbildene.

22. august 2012 15:38

(PressFire.no): Rockstar har siden november i fjor holdt potte tett rundt planene for «Grand Theft Auto V».

Tidligere i sommer fristet de riktignok med litt religiøst tull, for «GTA»-sekten The Epilson Program ruster tydeligvis opp.


Første livstegn fra spillet i år

Nå leker de i kjent stil litt med fansen som er sultne på mer info. Vi vet fortsatt ikke når spillet kommer ut, og det er heller ikke bekreftet hvilke plattformer det kommer ut til.

En trailer fra november i fjor er det mest håndfaste vi har fått til nå.

De siste par dagene har imidlertid Rockstar sluppet til sammen seks skjermbilder, og flere er på vei. (Se bildene nederst i saken).

Mer enn bare bilder denne uka?

Betyr denne «offensiven» fra Rockstar at det brygger opp til slippet av en ny trailer, den første siden i fjor, og kanskje litt mer konkret informasjon? 

På sin nettside hinter utviklerne i hvert fall kraftig om at det vil dukke opp tre nye bilder i løpet av kort tid - ganske sikkert i løpet av denne uka.

Under ser du de seks «GTA V»-skjermbildene som alle er sluppet i løpet av de siste dagene. (Klikk for å se i større format):


Disse to skjembildene ble frigjort tidligere i sommer:

Her er den første, og eneste, traileren Rockstar har sluppet fra «Grand Theft Auto V» til nå:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3