Her er hovedrolleinnhaveren i neste «Modern Warfare»

Hemmelige opplysninger lekket.

6. januar 2011 11:26

Det er Thisisxbox.com som har snakket med en kilde som hevder å vite at det neste spillet i «Call of Duty: Modern War»-serien ikke blir en oppfølger – men en prequel som tar for seg handlingen som leder opp til det første spillet. Dermed er det tvilsomt at tittelen blir «Modern Warfare 3».

Videre sier kilden at deler av historien spillet vil ta for seg spillfiguren Ghost, som først dukket opp i det andre «Modern Warfare»-spillet.

Spillet skal fortelle hvordan Ghost ble medlem av spesialenheten Task Force 141 og det hele foregår i områder fra både det første og andre spillet, men denne gangen sett fra en alternativ synsvinkel. Historien skal være basert på en tegneserie skrevet av David Lepham.

Det hevdes at man vil benytte samme spillmotor som ble brukt i «Call of Duty: Modern Warfare 2». Spillet skal nå være i utvikling hos «Modern Warfare»-studioet Infinity Ward, som i fjor gikk gjennom en kraftig «omorganisering».

En slippdato for spillet er fremdeles ukjent, men kilden påstår at spillet ikke skal ut i år. Denne sladrehanken skal ifølge Thisisxbox.com være pålitelig, og skal i sin tid også ha lekket informasjon om både «Call of Duty: Black Ops» og forutså det endelige navnet på Kinect-sensoren - som på den tiden bare var kjent som Project Natal.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3