Gratisspillene EA håper skal slukke «SimCity»-brannen

Velg blant «Battlefield 3», «Mass Effect 3» og «SimCity 4»!

18. mars 2013 19:56

(PressFire.no): Etter alt oppstyret rundt «SimCity», med lanseringstrøbbel på grunn av dårlige servere, gikk Electronic Arts til slutt ut og serverte unnskyldningen mange kunder hadde ventet på i flere dager.

I tillegg til å forsikre om at de jobber på spreng med å bedre serverkvaliteten og fikse andre spillrelaterte feil, sa utgiveren også at de skal gi bort et gratisspill til forsmådde bybyggere som var berørt.

«»«»

Dead Space 3 eller Need for Speed: Most Wanted?

I dag ble det kjent hvilke gratisspill du kan velge mellom. Blant de åtte titlene finner vi kuriøst nok det ti år gamle «SimCity 4»:

«Battlefield 3» (Standard Edition)
«Bejeweled 3»
«Dead Space 3» (Standard Edition)
«Mass Effect 3» (Standard Edition)
«Medal of Honor Warfighter» (Standard Edition)
«Need For Speed Most Wanted» (Standard Edition)
«Plants vs. Zombies»
«SimCity 4 Deluxe Edition»

- Vi beklager, oppriktig, for vanskelighetene ved lanseringen, og håper å gjøre det godt igjen ved å tilby deg et gratis spill som kan lastes ned fra Origin, skriver EA på sine nettsider.

- Fra og med i dag får alle spillerne som har aktivisert sitt eksemplar av «SimCity» en epost som vil gi deg retningslinjer rundt hvordan du kan laste ned.

Gjelder til månedsskiftet

- Vi kommer til å åpne for dette land etter land, så noen av dere kan komme til å få dette litt senere enn andre, skriver utgiveren.Merk at alle som har kjøpt «SimCity», og aktivisert det via Origin innen 25. mars, har krav på ett av disse åtte gratisspillene.

Dette «plaster-på-såret»-initiativet gjelder til og med 30. mars, oppgir EA.

Fra 22. mars, klokka 01:00, åpnes det for å laste ned denne gratistittelen i vår del av verden, skriver Eurogamer. Informasjon om hvordan du går fram, dukker opp i en epost før den tid.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3