Her er det meningen å brøle til skjermen

Indiespill krever at du tar til ordet når vil kaste magi.

27. august 2012 11:40

(PressFire.no): Det skal mye til for å slå gjennom med et indiespill uten et helt unikt anslag, noe italienske Indomitus Games tilsynelatende har forstått.

De har i hvert fall funnet en spesiell angrepsvinkel for sitt første spill. Kommende «In Verbis Virtus», som betyr «ordenes makt» på latin, krever at du sier trylleformler i mikrofonen for å løse gåter, knerte fiender og avansere.

Du kan se et eksempel på akkurat hvordan man babler sin vei gjennom fantasiuniverset i videoen på bunnen av denne siden.

Grunntanken er et førstepersonsspill hvor gåteløsing og actionsekvenser kjemper om oppmerksomheten din, ifølge hjemmesiden (via Kotaku).

Her må du prate

Den tryllekyndige hovedpersonen trenger din talehjelp for å kaste formelene, og har ingen andre våpen for å komme seg videre gjennom ørkenlandskaper og mørke huler.

Derfor er man tvunget til å ta bladet av munnen og tale sin sak.

Prosjektet skal ha startet som en gruppeoppgave ved det polytekniske universitetet i Milano, men de tre studenter fikk sånn tro på resultatet at de bestemte seg for å jobbe videre på fritiden.

Omgivelsene kan minne en hel del om giganten «The Elder Scrolls V: Skyrim», som passende nok også støtter brøling til mikrofonen.

Spillet er allerede ute i en demoversjon til Windows, som du kan laste ned på den offisielle hjemmesiden. Den endelige utgivelsen er ikke skrevet i stein, men skjer etter alle solemerker til Windows.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3