Hemmelige småspill i «Call of Duty: Black Ops»

Slik finner du dem!

10. november 2010 15:56

Det kritikerroste «Call of Duty: Black Ops» har allerede fått enormt mye oppmerksomhet, men ikke alle vet at det skjuler seg to hemmelige spill i åpningsmenyen til det nylig lanserte skytespillet.

En av våre lesere, som kaller seg Mac11, tipset oss om dette. Med relativt enkle grep kan du få tilgang til et eget, lite zombieskytespill kalt «Dead Ops Arcade», og det klassiske, tekstbaserte eventyrspillet «Zork».

For å få tilgang til de to spillene må du rive deg løs i hovedmenyen, for der sitter du nemlig lenket fast i en stol i det som ligner et torturkammer. Det er slik «Black Ops»-historien begynner.

Det er flere oppskrifter ute på hvordan du skal rive deg løs fra stolen: Noen mener det holder med å trykke venstre, deretter høyre - og så venstre og så høyre igjen, mens andre mener du først må se nedover mot fanget ditt mens du trykker fort på venstre og høyre skyteknapp om hverandre.

NB! Se videoen nederst i denne artikkelen om du vil få dette forklart.

Klarer du å rive deg løs får du muligheten til å bevege deg rundt i rommet, og kan finne en eldre datamasin bak stolen du satt i.

På datamaskinen må du først skrive «HELP» før du taster inn «3ARC INTEL». Nå kan du skrive «DOA», som åpner zombiespillet på hovedmenyen. Spillet kan spilles alene og i samarbeidsmodus med en kompis. Det har også egne Achievements på Xbox 360, eller Trophies på PS3.

Skriver du «ZORK» får du tilgang til det legendariske, tekstbaserte eventyrspillet fra tidlig på åttitallet.

«Call of Duty: Black Ops» har bare vært ute i én dag, så hvem vet hvilke flere hemmeligheter som kan dukke opp etter hvert.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3