Har du ventet på ekstrapakkene til «BioShock Infinite»?

Snart avsløres planene.

1. juli 2013 11:09

(PressFire.no): Det begynner å bli lenge siden mars. Spesielt om du sporenstreks gikk til forhåndskjøp av noen pakker med ekstrastoff, innhold Irrational og 2K forskutterte – men som vi i månedene etter «BioShock Infinite»-lanseringen ikke har visst så mye om.

Med et «sesongpass» har du rett på tre doser med DLC.

- Fortsett reisen gjennom Columbia, byen i skyene, med nye miljøer, figurer og våpen, heter det i kjøpsinformasjonen til dette sesonpasset, som er priset til cirka 150 kroner.

- Lansert innen mars neste år

Irrational Games har overfor Joystiq bekreftet at de planlegger å snakke ut om planene for «BioShock»-utvidelsene i slutten av juli.

Det er fortsatt uklart om det dreier seg om én av disse tre inkludert i season pass – eller noe annet.

Det er ikke mange dagene siden «Columbias Finest»-pakken ble sluppet, en utvidelse som i all hovedsak inneholder noen ekstra våpen og  opprinnelig ble solgt sammen med spillet i spesialutgaver ved lansering.

På PlayStation Store står det oppgitt at alle de tre ekstrapakkene skal være ute innen mars 2014.

Sysselsatt med film

En av ekstrapakkene som er forespeilet til «BioShock Infinite» kan komme til å gi oss en ny følgesvenn i spillet.

Det dukket opp spor av noe slikt i en CV fra en utviklerne tidligere i år, skriver IGN.

Ken Levine, mannen som skapte det første «BioShock» og «Infinite», har nylig begynt jobben som manusforfatter for en nyversjon av filmen «Logan’s Run».

Selv om dette innebærer at Levine nå tar en pause fra spillbransjen på ubestemt tid, skal han fortsatt være kreativ sjef for Irrational Games, melder filmsiden Deadline.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3