«Half Life»-skaperen lover tre store overraskelser

- Du kommer til å bli sjokkert, frister Valve-sjefen.

2. september 2010 07:49

Med «Portal 2» sjarmerte spillutviklergiganten Valve stort sett alle på E3-spillmessen i Los Angeles i sommer, i hvert fall etter en demonstrasjon som ble holdt bak lukkede dører som viste mer av hva vi kan glede oss til i februar.

Opprinnelig hadde selskapet planlagt enda en overraskende annonsering i tillegg til «Portal 2», viser det seg nå. Denne ble avlyst i siste liten, uten at noen detaljer lekket ut fra planene.

Nå hinter Valve-sjefen Gabe Newell igjen at det kommer tre (!) overraskelser fra selskapet i løpet av det neste året.

Det er i et intervju med PC Gamer (via CVG.com) at Newell er i det hemmelighetsfulle hjørnet.

- Jeg kan garantere at folk kommer til å bli overrasket over tingene vi gjør. Det kommer ikke til å stoppe på en god stund. Jeg bare ler… folk kommer til å bli sjokkert igjen, skal Newell har fortalt i det siste nummeret av PC Gamer.

- Vi har minst tre store overraskelser i løpet av de neste 12 månedene, sier han videre.

Spekulasjonene om hva Valve jobber med har florert det siste halvåret. Det etterlengtede tredje kapittelet i «Half Life 2»-serien blir ofte nevnt, men også et «Half Life 3». Skal Valve nå endelig fortsette denne serien?

Det forrige spillet som ble sluppet fra selskapet var «Left 4 Dead 2», som ble sluppet til PC og Xbox 360 i november 2009. Siden Valve benyttet anledningen til å annonsere sin nye allianse med Sony og PlayStation 3 under sommerens E3, spekuleres det også nå i om «Left 4 Dead 2» kanskje kan være på vei til PS3, noe Valve selv har hintet om de seneste månedene.

Etter at «Portal 2» ble utsatt tidligere i sommer har det nå nylig fått en ny slippdato 9. februar, det kommer dessuten til PC, Xbox 360, Mac og PS3.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3