Greier du ikke å vente til «Rocket League» kommer til Xbox One?

Da kan du spille en litt annerledes variant nå ...i «Halo 5».

11. februar 2016 22:17

(PressFire.no): Som vi skrev i går, så kommer «Rocket League» endelig til Xbox One, og inneholder noen ekstra goodies i påsen – inkludert en «Hogwarth»-aktig bil basert på «Halo»-universets. 

«Men PressFire», sier du. «Jeg har Xbox One og kan rett og slett ikke vente, jeg må få min kjøretøy-møter-fotball-fiks NÅÅÅ!».

Vel, noen har skrudd sammen en ekstremt forseggjort variant i ... «Halo 5».

Om du har spillet kan du nå drønne avgårde i en flyvende Ghost for å klemme en diger fotball i målet til motstanderne. I hvert fall til 17. februar, når «Rocket League» kommer.

Helt sant

Det er Forge-entusiasten TurbTastic som har dratt av noen imponerende triks for å få det hele spillbart.

Forge er modusen hvor du kan lage enkle mods eller kart til «Halo 5», og har sakte men sikkert blitt mer og mer avansert siden det ble introdusert i «Halo 3».

Nå er den blitt såpass rik på verktøy og variabler du kan forandre på at hele spillmoduser kan «kodes» inn.

Ikke bare har TurbTastic fått ballen til å rulle forholdsvis riktig, han har også ordnet et skikkelig scoringsystem, respawns og de ikoniske buede veggene til «Rocket League».

Den største forskjellen er nok at du fortsatt kan hoppe av Ghosten og skyte det andre laget i fillebiter, men det gjør du vel ikke, hva?

To moduser er tilgjengelig, avhengig av hvor mange spillere dere er. «Small» er for to til seks spillere, og er den «vanlige» utgaven.

«Large», derimot, er en svær bane med tre baller – for opp til 16 spillere.

Se under for en gjennomgang av modusen.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3