Nå kommer endelig «Rocket League» til Xbox One

Lanseringsdatoen er klar, og noen ekstra godbiter er lagt til.

10. februar 2016 17:45

(PressFire.no): «Rocket League», den salige miksen mellom fotball, RC-biler, hockey og fåglarna vet hva vi skal kalle sjangeren, har overgått alle forventningene til utvikler Psyonix.

Rett før nyttår opplyste de om at hele ni millioner spillere konkurrerte med sine radiostyrte biler på PlayStation 4 og pc.

Lanseringen var så vellykket at spillet hadde en noe trøblete online-start, men luksusproblemet ble kjapt fikset, og spillet har allerede gjort inntog inn i esport-verdenen.

Les vår anmeldelse av «Rocket League» her, hvor vår anmelder kalte spillet «årets foreløpig beste sportsspill».

Kommer til Eksboks

Det har lenge vært i pipen at spillet skulle komme på flere plattformer, og Microsoft annonserte i dag at spillet kommer til Xbox One neste uke.

One-versjonen blir nedlastbar 17. februar og vil koste rundt 120 kroner. Den inkluderer DLC-pakkene «Supersonic Fury», «Revenge of the Battle-Cars» og «Chaos Rund», som alle inkluderer diverse kosmetiske varianter av biler, hjul og boost-effekter.

Denne versjonen har også noen eksklusive elementer, som de to kjøretøyene «Armadillo» og «Hogsticker» - inspirert av kjøretøyene Armadillog og Warthog fra henholdsvis «Gears of War» og «Halo».

Noen boosteffekter fra «Sunset Overdrive» følger også med. Se lanseringstrailer under.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3