Her er «gratisspillene» til PlayStation og Xbox i september

«Sportsfriends», «Monaco» og «Halo» er med i menyen.

30. august 2014 18:49

(PressFire.no): En ny måned betyr utskiftninger i utvalget av gratisspill for medlemmene av PlayStation Plus og Xbox Live Gold.

Nå har både Sony og Microsoft lagt ut listene over hva som dukker opp i september. Her er menyene for begge plattformene de neste ukene.


Kommer til PlayStation

Onsdag 3. september oppdateres PlayStation Store med månedens Plus-spill fordelt på PS3, PS4 og håndholdte Vita.

Disse spillene blir liggende helt til oktober.

«PlayStation All-Stars: Battle Royale» (PlayStation 3).

PS3:


«Sportsfriends».
«PlayStation All-Stars: Battle Royale».
«Hoard».

«Sportsfriends» (PlayStation 3/PlayStation 4).

PS4:


«Velocity 2X».
«Sportsfriends».

«Joe Danger» (PlayStation Vita).

Vita:
«TxK».
«Joe Danger».

«Joe Danger» kjenner du kanskje til fra før, stuntmotorsykkelspillet som har herjet i flere omganger både på PlayStation 3 og Xbox 360. Nå er Vita-versjonen tilgjengelig for Plus-folk.

Det er forresten Hello Games som står bak «Joe Danger»-spillene, gjengen som nå holder på med hyperambisiøse «No Man’s Sky».

«Sportsfriends» er et sosialt og annerledes party-spill som garantert kommer til å overraske om du fyrer det opp neste gang du har venner på besøk. Spillet er tilgjengelig både på PlayStation 3 og PS4.

«Velocity 2X» (PlayStation 4).

«PlayStation All-Stars: Battle Royale» er Sonys forsøk på å samle et knippe av de mest ikoniske PlayStation-figurene gjennom historiene – og la disse gjøre opp seg i mellom i et skikkelig basketak som minner en hel del om Nintendos «Super Smash Bros.»-serie.

Les anmeldelse av «PlayStation All-Stars: Battle Royale».
Les anmeldelse av «Joe Danger» ( Xbox 360-versjonen).

Xbox 360 og Xbox One

Som vanlig deler Microsoft måneden i to biter, og serverer nye spill i begge periodene.

Xbox 360:

«Monaco: What’s Yours is Mine» (Xbox 360).

«Monaco: What’s Yours is Mine» (1. – 15. september).
«Halo: Reach» (16. – 30. september). 

Xbox One:

«Super Time Force» (Xbox One).

«Super Time Force» (1. – 30. september).

Både «Monaco» og «Super Time Force» fikk meget solide skussmål fra våre anmeldere. Førstnevnte er et snikespill som lener seg litt mot Pac-Man, av alle ting – eller «Ocean’s Eleven» møter «Hotline Miami». Samarbeid for fire er stikkordet, og en serie kupp må utføres – helst uten at noen har sett dere.

Dette spillet er tilgjengelig for Gold-medlemmer i første halvdelen av september.

«Halo: Reach» avløser etterpå, de to siste ukene av neste måned. Dette er siste spillet fra Bungie før de trakk pluggen med Microsoft og rettet blikket mot en annen galakse: «Destiny».

Det fungerer garantert som en perfekt forrett om du sikler etter mer å gjøre i «Halo»-sammenheng denne jula. Da slippes jo som kjent den omfattende samlepakka med de fire første «Halo»-spillene, og neste år kommer «Halo 5».

Xbox One får ett nytt gratisspill denne måneden. «Super Time Force», spillet der du velger blant 16 superhelter i et klassisk plattformmiljø og kan spole tiden tilbake for å hjelpe deg selv med en ny figur om du ble stående fast. Du samarbeider altså med deg selv, og slåss side om side med den forrige helten du forsøkte å nedkjempe fiendene med.

«Crimson Dragon» forlenger sitt opphold i Games with Gold-menyene, og blir værende der også i september.

Les anmeldelse av «Monaco: What’s Yours is Mine».


Les anmeldelse av «Halo Reach».


Les anmeldelse av «Super Time Force».

Disse byttes ut

Det er fortsatt litt tid igjen på å raske med seg august-spillene fra PlayStation Store eller Xbox-menyene. Sony oppdaterer med nytt utvalg onsdag 3. september. Microsoft 1. september.

Det dreier seg blant annet om «Dishonored» PressFire-redaksjonens favoritt fra 2012  som er med i august-slippet fra Xbox til Gold-medlemmer.

PlayStation: «Road Not Taken», «Fez», «Crysis 3», «Proteus», «Metrico», «Lego Harry Potter Years 5-7».

Xbox: «Strike Suit Zero», «Dishonored» og «Motocross Madness».

Denne traileren er fra «Halo: Reach»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3