«God of War»-skaperen samler supergruppe

- Jobber på storslagent, hemmelig prosjekt.

10. august 2013 17:50

(PressFire.no): Cory Balrog vender snuten tilbake til Sony Santa Monica, spillstudioet bak «God of War»-serien, avslører han selv i et innlegg på den offisielle PlayStation-bloggen.

Som sjefsanimatør for det første spillet, sto han blant annet for animasjonene til muskelklumpen Kratos - som har blitt noe av et ikon for de moderne, vellykkede PlayStation-spillene.

Med suksessen i baklomma, klatret han videre i gradene til regissør i «God of War II».

Balrog forlot studioet i 2007 og vendte snuten mot Sverige og «Just Cause»-studioet Avalanche. Det gikk rykter om at han har jobbet på «Mad Max»-spillet, som ble vist frem nå i sommer, men dette har ikke blitt bekreftet.

Etter å ha vært utenlands i fem år følte Balrog hjemlengselen, og flyttet tilbake til solkysten med kone og barn.

Lever opp til standarden

- Jeg følte at jeg var klar for å dra hjem igjen - hjem til dit alt begynte, Santa Monica Studios.

- Der skulle jeg kunne få bruke mine nyslipte krefter til å skape noe fantastisk som virkelig vil rocke den frie verdenen, forteller Balrog. 

- Nå setter vi sammen en gruppe; en «Oceans 11»-greie. Vi leter høyt og lavt etter de absolutt beste til å være med på denne opplevelsen, skriver Balrog på bloggen.

- Hva jobber jeg med, spør du? Dessverre kan jeg ikke si noe om det ... enda. Men jeg kan si at det er helt utrolig stort, og vil leve opp til standarden som jeg var med på å skape her i dette studioet.

«Battlestar Galactica»

En annen som nylig har avslørt sin involvering med spillstudioet er Michael Angeli - en Hollywood-manusforfatter mest kjent fra «Battlestar Galactica».

I tillegg til science fiction, har Angeli også god erfaring med krimserier, som «Monk», «Law & Order» og «Medium».

Forfatteren avslørte i løpet av San Diego Comic Con at han har jobbet med studioet i to og et halvt år - uten å kunne fortelle stort mer om hva prosjektet handler om. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3