Det beste fra «Battlestar Galactica» og «God of War»?

Forfatteren bak sci fi-serien jobber med nytt storprosjekt fra Sony.

19. juli 2013 16:04

(PressFire.no): «God of War» ligger på hylla, og Sonys studio i Santa Monica er i gang med noe helt nytt. Akkurat hva det er de koker i hop er en vel bevart hemmelighet.

Nå er årets Comic Con i sving i San Diego, og der dukket det opp noen ledetråder til det nye spillet.

«Battlestar Galactica»-medforfatter Michael Angeli avslørte der at han har jobbet med spillstudioet i to og et halvt år, på en helt ny merkevare.

Siden «God of War: Ascension» ble sendt til butikkene tidligere i år har hele studioets mannskap på omkring 150 ansatte vært i full sving med prosjektet, forteller han til Polygon.

Angeli kunne ikke si noe spesifikt om spillet, men fortalte at hans bakgrunn som journalist og «Battlestar Galactica»-forfatter gjorde ham attraktiv for jobben.

Tidligere i år ble det funnet et kryptisk bilde i «God of War: Ascencion» som viser en slags portal gjennom hvilken vi ser det som kan være en massiv eksplosjon på jorda. På bildet finnes teksten «Når jorda stopper, begynner reisen».

En annen ledetråd, omtalt av VG24/7, er at Santa Monica har hyret nye ansatte. I jobbannonsene stod det at de søkte personer med erfaring i første- og tredjepersons skytespill, kamp med kjøretøy, åpen verden-spill og bossdesign.  

Toppbildet er fra den seneste iterasjonen av «Battlestar Galactica», hvor Michael Angeli har vært med som forfatter og produsent.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3