- Glem alt du visste om «Tomb Raider»

Møt den unge Lara Croft, klar for et helt nytt «Tomb Raider»-eventyr.

6. desember 2010 15:41

Etter en lekkasje i fjor, har vi allerede visst om flere detaljer rundt det neste spillet i «Tomb Raider»-serien.

Blant annet avslørte dette dokumentet at spillet vil gå tilbake i tid, for å fortelle om Lara Croft fortid, noe som nå blir bekreftet i pressemeldingen som offisielt annonserer spillet.

- Glem alt du visste om «Tomb Raider», sier Crystal Dynamics-sjefen Darrell Gallagher i pressemeldingen, og fortsetter:

- Dette er en historie om opprinnelsen som skaper Lara Croft og tar henne med på en karakterbyggende reise helt uten sidestykke.

Pistolene byttes ut med pil og bue

Det bekreftes også at ryktene om at frøken Croft vil havne på en øde øy hvor hun må kjempe for å overleve, stemte på en prikk.

- Etter at en brutal storm ødelegger båten hun reiser med, etterlates en skremt ung kvinne på en ukjent strand.

- På egen hånd, men ikke alene, har hun ett mål; å overleve, står det i pressemeldingen.

Det har også kommet frem av det lekkede designdokumentet til spillet, at Lara Croft denne gangen må klare seg med langt mer primitive våpen. De velkjente pistolene skal visstnok byttes ut med våpen som pil og bue og lignende.

Utvikleren Crystal Dynamics tok over «Tomb Raider»-serien etter at Core nærmest kjørte serien i grøfta med fadesen «Tomb Raider: Angel of Darkness».

I ettertid har Crystal Dynamics fått laget «Tomb Raider: Legend» (2006), «Tomb Raider: Underworld» (2008) og remaken av det første spillet som fikk navnet «Tomb Raider: Anniversary» (2007».

Selskapet slapp også det særdeles vellykkede spillet «Lara Croft and the Guardian of Light», som er en avstikker fra den tradisjonelle stilen til serien. Dette ble sluppet digitalt via PlayStation Store, Xbox LIVE Marketplace og Steam (PC) i sommer.

Spillet vil bli fullstendig avduket med ti sider i januarutgaven av det amerikanske spillmagasinet Game Informer, et blad som kommer ut 11. desember, og altså vil inneholde flere detaljer om det nye Tomb Raider-eventyret.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3