Bildene advokatene ikke vil du skal se!

En lekkasje hos Eidos avslører hemmelighetene om neste Tomb Raider.

13. juli 2009 17:18

En mulig lekkasje hos Eidos har kanskje avslørt selskapets største hemmelighet om Laras’ neste eventyr.

Et designdokument som forklarer nøkkelelementene i det neste Tomb Raider-spillet skal visstnok ha lekket.

Og det kan ha vært viktig informasjon involvert, for tidligere har Eidos-sjefen Ian Livingstone sagt at neste Tomb Raider kommer til å ta en svært uventet retning.

Samtidig har viktigheten av bildene og informasjonen blitt understreket av at en rekke nettsider som har avslørt detaljene og bildene, har blitt kontaktet av Eidos’ advokater som skal ha bedt dem om å fjerne bildene og informasjonen.

FULLSTENDIG ÅPENT

Den største avsløringen dokumentet er nok at det nye spillet vil være fullstendig åpent. Øya vil være en stor lekeplass med levende dyr, vær og naturfenomener.

Frihet skal stå sentralt, og måten Lara kan navigere landskapet vil reflektere dette. Hun vil for eksempel kunne klatre opp rette vegger og snu et hopp midt i lufta for å redde seg om hoppet var feilberegnet.

Ifølge dokumentet vil en ung Lara Croft, etter en storm, befinne seg på fjern øy i nærheten av Japan.

Og selv om øya har tegn etter liv, er det merkelig øde på øya, og noe ubehagelig rører i skyggene. Dermed kan det virke som utviklerne har latt seg inspirere av survival-horror-spill. Du kan se på dette bildet at utvikleren trekker tilbake til sine røtter. Crystal Dynamics stod nemlig bak Legacy of Kain-serien.

Videre kan dokumentet avsløre nøkkelelementer som at Lara må jakte. Hun må både unngå, jakte på og være smartere enn de mystiske fiendene.

Hun vil også måtte ta i bruk et nytt kampsystem som er laget for en-mot-en-kamp.

Lara må også klare seg med det hun finner i miljøet. Dermed blir det ikke mange fancy skytevåpen denne gangen - klatreøks, tau og machete blir nevnt som typiske våpen.

Det nye spillet vil male en historie som viser fødselen av eventyreren Lara Croft.

Ifølge designdokumentet skal spillet slippes til Xbox 360, PS3 og PC.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3