Gjørmete rally i «Forza Horizon»

Den første utvidelsen kommer før jul.

18. oktober 2012 09:29

(PressFire.no): Det er fortsatt noen dager igjen til «Forza Horizon» er ute i butikkene, men allerede har utviklerne bekreftet hva den første utvidelsen skal dreie seg om.

Turn 10 har tidligere signalisert overfor PressFire at de ikke bare kommer til å gi ut bilpakker denne gang, noe som har vært skikken i forbindelse med «Forza Motorsport».

Vi i PressFire liker «Horizon». Her er vår anmeldelse av spillet.

«Horizon» får også meningsfullt innhold, som skal fylle på med flere «leker» i denne åpne verdenen.

Forza Horizon Rally Expansion Pack slippes den 18. desember, bekrefter nå Turn 10, og prisen blir hele 1600 Microsoft-poeng (131 kroner). Denne pakken er også inkludert i sesongkortet, som kan kjøpes om du vet du vil ha alt ekstrainnhold til dette spillet.

Utviklerne beskriver Rally Expansion Pack som «en dyp og autentisk rallyopplevelse på de røffeste veiene i Colorado» og «dypere hjulspor, høyere hopp og nye typer underlag som kan utforskes».

«Horizon» er et sidesport i serien, og et friskt pust. «Forza Motorsport» har vært simulatoralibiet på Xbox. Men denne gang er det et nytt, britisk studio - Playground Games - som har fått lage en stor åpen verden der du kan boltre deg med varierte typer løp, og der det er lagt opp til mye utforsking.

Med rally-pakken den 18. desember får vi altså påfyll.

I tillegg til denne kommer det også månedlige bilpakker, de neste seks månedene, som koster 400 Microsoft-poeng hver. Den første av disse er klar allerede på «Horizon«-lanseringen.

«Forza Horizon» lanseres 26. oktober til Xbox 360.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3