Gir «GTA Online»-spillere en halv million, som plaster på såret

- Håper pengene kan bidra til å gi en frisk start.

14. oktober 2013 10:29

(PressFire.no): Like før helga forsikret Rockstar at «Grand Theft Auto Online» nå begynner å bli mer stabilt, etter de innledende problemene der særlig ni problemer ble utpekt i starten.

Spillet har gjennom noen oppdateringer blitt mer stabilt.

- Heftig halvmillion

Som et plaster på såret vil alle som spiller «GTA Online» i løpet av oktober få utbetalt 500 000 GTA$.

- Vi kommer til å legge igjen den heftige halvmillionen med GTA$ i «GTA Online»-bankkontoer til alle spillere denne måneden, skriver Rockstar.

Overføringene starter fra og med denne uka.

Deler pengegaven i to

For å kvalifisere til å motta en slik pengegave, er det enkelte krav som må oppfylles:
Du må spille «GTA Online» i løpet av oktober, og ha lastet ned den nye oppdateringen (1.04), som utviklerne regner med å ha klar denne uka.

Utbetalingene skjer i to omganger, 250 000 GTA$ i hver av disse.

- For å holde spilløkonomien i balanse, kommer vi til å dele opp i to utbetalinger på $250 000. Vi vil annonsere eksakte datoer så snart som mulig, men sikter nå på å ha den første utbetalingen klar til slutten av uka – etter vi har bekreftet at problemene rundt lagring av spillprogresjonen har blitt reparert.

- Den andre utbetalingen skjer i slutten av måneden, opplyser Rockstar.

- Frisk start

- For spillere som har opplevd serverproblemer, oppkoblingsvansker og har mistet spillprogresjon og -figurer i løpet av de første «GTA Online»-dagene, håper vi disse GTA$-pengene kan bidra til å gi en frisk start, eller hjelpe til å gjøre livet i Los Santos og Baline County ekstra bra.

Etter å ha oppdatert med spillets forestående 1.04-patch, skal pengene havne i din «GTA Online»-bankkonto. Det skal ikke være nødvendig å foreta seg noe ekstra for å heve disse GTA$-spillpengene, skriver utviklerne.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3